Ik werk als zelfstandig onderzoeker, spreker, auteur en adviseur. Via de links in het menu is meer te lezen over mijn aanbod:

Neemt u gerust contact op voor meer informatie en overleg!

Het was me een genoegen om met jou samen te werken. Ik kan me bijna geen project bedenken dat zo soepel is verlopen, dankzij jouw harde werk. Echt ontzettend goed!

Prof. Marieke van den Brink, Gender & Diversity Studies, Radboud Universiteit Nijmegen

Dank voor dit zeer belangrijke onderzoek en de zorgvuldige wijze waarop jij/jullie met mijn verhaal zijn omgegaan!

Deelnemer onderzoek harassment in academia

Mooi dat er vanuit jou volop ingezet wordt op het openbreken en uit de taboesfeer halen van harassment in de wetenschap. Ik voel me gesteund door een paar mensen en jij bent er één van. Mooi dat je de weg ingeslagen bent om dit onderwerp via lezingen aan het voetlicht te brengen.

Universitair docent over onderzoek harassment in academia

Inspirerend dat er een verfrissend andere (positieve) kijk gegeven werd op het gebruik van sociale media onder jongeren.

Deelnemer lezing jongeren, seksualiteit en sociale media

Het was een interessante lezing en het heeft mij en veel mensen toch weer een andere kijk gegeven op de sociale media. Er kwamen veel positieve reacties vanuit het publiek. Je hebt het fantastisch gedaan.

Hélène van der Sijp, Vrouwenrechtengroep Amnesty Nijmegen

Ik heb veel gehad aan je uitspraken en mening met betrekking tot het onderwerp sexting. […]  Bedankt namens alle jongeren voor jouw kijk op seksualiteit en sociale media.

Student pedagogische wetenschappen